Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Πώς αρχίζει το «Χίλιες και μια Νύχτες» που προβάλλει από Δευτέρα 7 Ιουνίου ο ANT1

Την είδηση σας την έχουμε δώσει εδώ και καιρό. Τώρα σας δίνουμε και την αρχή της συγκινητικής ιστορίας της καθημερινής σειράς που θα προβάλλει σε prime time o ANT1 από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.
Οι “Χίλιες και μία νύχτες” συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα σίριαλ άκρως επιτυχημένο, καθώς το δράμα συναντά τον έρωτα και το μυστήριο, σε μια συνταγή που δύσκολα θα αφήσει και τους έλληνες ασυγκίνητους. Ηρωίδα της σειράς, που εκτός από τη γείτονα έχει φανατικό κοινό και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Αζερμπαϊτζάν και Κουβέιτ, είναι η Σεχραζάτ, που το όνομά της μοιάζει βγαλμένο από τα πιο αγαπημένα παραμύθια της Ανατολής. Παρά τις αυστηρές αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Σεχραζάτ παντρεύεται τον Αχμέτ, γιο της πατριαρχικής, οικονομικά ισχυρής, οικογένειας Εβλιγιάογλου, και γεννάει ένα αγόρι.
Όταν ο γιος τους είναι μόνο ενός έτους, ο Αχμέτ σκοτώνεται σε τροχαίο και η Σεχραζάτ αρχίζει τον αγώνα για επιβίωση μαζί με το μωρό της, όμως η κακή της τύχη δεν λέει να τελειώσει, καθώς σύντομα μαθαίνει πως ο μονάκριβος γιος της πάσχει από λευχαιμία, ενώ το ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του είναι ιλιγγιώδες για τα πενιχρά οικονομικά της.
Η Σεχραζάτ πρέπει να συγκεντρώσει $200.000 για την περίθαλψη του γιου της Κάαν. Τότε βάζει σκοπό της ζωής της να του προσφέρει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη που μπορεί.
Η θεραπεία έχει καθοριστεί, ένας συμβατός δότης έχει ήδη βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν και το μόνο που στέκεται εμπόδιο στον δρόμο της είναι η εύρεση των χρημάτων. Αρχικά η Σεχραζάτ έρχεται σε επαφή με τον πεθερό της τον κ. Μπουρχάν Εβλιγιάογλου, έναν πολύ πλούσιο και ισχυρό άνθρωπο. Εκείνος της αρνείται. Η Σεχραζάτ προσπαθεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα και δυστυχώς, αποτυγχάνει.
Η νεαρή γυναίκα, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει τον γιο της ζωντανό, απευθύνεται σε έναν από τους δύο νέους και γοητευτικούς διευθυντές της εταιρείας που εργάζεται, της Μπινιάπι, ζητώντας βοήθεια.
Τόσο ο Ονούρ Αξάλ, όσο και ο Κερέμ Ιντσέογλου τη φλερτάρουν και αυτός είναι ο λόγος που η Σεχραζάτ παίρνει το θάρρος να τους μιλήσει.
Τελικά ο μόνος που προθυμοποιείται να τη βοηθήσει είναι ο Ονούρ, ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας στην οποία εργάζεται.
Ο Ονούρ απαγοητευμένος ερωτικά από τις γυναίκες πιστεύει ότι μπορεί να αγοράσει κάθε εκπρόσωπο του ασθενούς φύλου και δοκιμάζει την τύχη του με την Σεχραζάτ.
Της υπόσχεται να την βοηθήσει. Όμως, το τίμημα θα είναι μεγάλο: Η Σεχραζάτ θα πρέπει να περάσει μία νύχτα μαζί του.
Αυτή η νύχτα θα αλλάξει τη ζωή και των δύο για πάντα…και θα ανατρέψει τον κόσμο της.
Οι “Χίλιες και μία νύχτες” προβλήθηκαν στην τουρκική τηλεόραση  το 2006 , ενώ κατά μέσο όρο σημειώσε μερίδιο τηλεθέασης ανώτερο του 40%.

http://toblogtonkirion.gr/2010/06/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD/

 by DarkAngel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου